Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Events

NYBRO KAMPSPORT CENTER

Brazilian jiu-jitsu i Nybro. För barn,

ungdomar och vuxna. Välkommen till oss!

Nybro Kampsport Center logo

Nya medlemmar får prova 2 veckor innan de bestämmer sig. Alla gamla medlemmar betalar in sin avgift snarast.

Våra Events

Youi Bjj Seminar

6-7/4 -24 kommer Professor Marcelo Yogui tillbaka till NKC för ett 2-dagars seminarie. Detta är din chans att lära dig från en av de bästa! I samarbete med SB&K Distrikt Öst. Se till att boka din plats nu!

Workshop: Erik Friberg

Vi startar 2024 med en workshop av högsta klass! Erik Friberg, 6x SM-guld i Bjj, gästar hos oss den 13/1. Han kommer 100% ge dig guld för din Bjj. Missa inte detta!


Workshop: Elias Ingholt

Elias är återigen på besök hos oss på NKC 25/11. Passa på och vässa dina kunskaper för denna mycket dedikerade utövare med meriter som SM-guld 2019, SM-silver -21 och U-21 VM-silver 2019


Varför träna Bjj

Om Föreningen

Vår primära idrott är Brasiliansk Jiu-jitsu. De flesta av medlemmarna tränar för att det är roligt och en bra träningsform som är betydligt roligare än att slita i vikterna i gymmet eller vara ute och springa.

Vi har även ett gäng duktiga tävlande med många fina medaljer i prisskåpet! Bland annat har vi SM-guld för både juniorer och seniorer, EM-brons i Master. 

Nybro Kampsport Center grundades den första Januari 2000. Vår inriktning då var Sport Ju-jutsu och Taekwondo. Vi tävlade mycket i både Taekwondo och Sport Ju-jutsu. Vi nådde störst framgångar i den senare idrotten där vi bland annat har flertalet medaljer från både VM, EM och SM.

© 2024 Nybro Kampsport Center