Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Nybörjarguide  

Ladda Ner!
Arabic Info
NKC text logo

Brazilian Jiu-jitsu Kidz

Bjj Kidz är en allsidig träning där barnen utvecklar självförtroende, styrka, smidighet och koordination. Vi lägger fokus vid respekt mot varandra och en säker träningsmiljö. 


Låt ditt barn utvecklas hos oss. Klicka på knappen nedan för att komma till anmälan och aktivera 2 veckors gratis testträning! 

BJJ Kidz NKC

Det finns många fördelar med att barn tränar Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ). Några av de fördelarna är:

Ökat självförtroende: Träningen kan hjälpa barnen att känna sig säkrare på sig själva och öka deras självförtroende.

Bättre koordination: BJJ kan hjälpa barnen att utveckla sin koordination, balans och rörlighet.

Ökat fokus och koncentration: Träningen kräver att barnen fokuserar och koncentrerar sig, vilket kan öka deras förmåga att koncentrera sig i skolan och i andra aspekter av livet.

Utveckling av sociala färdigheter: BJJ är en gruppsport, så barnen lär sig att interagera och samarbeta med andra barn i en trygg och stöttande miljö.

En aktiv livsstil: Träningen hjälper barnen att hålla sig aktiva och rörliga, vilket kan vara bra för deras allmänna hälsa och välbefinnande.

Träningstider: måndagar och onsdagar 17,30-18,30

Utrustning:

I början går det utmärkt med mjuka kläder utan dragkedjor och knappar. Om barnet tycker det är roligt och vill fortsätta behövs en dräkt och ett bälte.

Vi rekommenderar vår samarbetspartner Simply Bjj för utrustning om ditt barn vill fortsätta. De har sitt lager i närheten och levererar direkt till klubben. Det finns också dräkter från dem att prova i lokalen.

© 2024 Nybro Kampsport Center