by admin

Självförsvar För Tjejer / Kvinnor

Den 29/1 var NKC på plats på Nybro Hälsomässa och presenterade sin nya satsning på självförsvar för tjejer/kvinnor. Gensvaret var mycket bra och vi märkte att det finns en efterfrågan på just detta.

Vi har under några månader undersökt, diskuterat och funderat på ett lämpligt upplägg. Vi fastnade till slut för ett koncept som använts under 15+ år och som hjälp hundratals- om inte tusentals kvinnor till en säkrare vardag. 

Är du nyfiken? Klicka Här För Intresseanmälan!

Hela upplägget använder Brazilian jiu-jitsu och dess grundtanke att en mindre och svagare person ska kunna försvara sig mot en större och starkare person. Vi vet att övergrepp inte alltid ser likadana ut därför är detta mer ett principbaserat system som täcker väldig många aspekter men ändå är tillräckligt "litet" för att det ska finnas en möjlighet att lära sig det och kunna använda det effektivt.

Kursen kommer att hålla på i 10 veckor (10 tillfällen). Vi kommer beröra fysiska, psykologiska och verbala tekniker för att täcka in alla delar av ett effektivt självförsvar.

Är du intresserad av detta råder vi dig att göra en intresseanmälan. Klicka Här för att göra detta. Det är inget bindande men du får mer information om innehåll, startdatum och pris.

Ta det säkra före det osäkra!

Share this article

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *